Ο Σύλλογος διοργανώνει την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, μονοήμερη εκδρομή στα Καλάβρυτα.
Το πούλμαν θα αναχωρήσει στις 07.30΄ το πρωί από το μετρό του Αγίου Αντωνίου απέναντι από την εκκλησία με ενδιάμεση στάση στις 07.45΄ στην Λεωφ. Καβάλας έξω από τα Public (παλαιά ψυγεία Αποστόλου).
Στην διαδρομή θα γίνει μία στάση στην παραλία της Ακράτας, μετά θα ανηφορίσουμε για το Μέγα Σπήλαιο, που βρίσκεται σε ένα εντυπωσιακό τοπίο στην είσοδο μιας φυσικής σπηλιάς και σε ύψος 924 μέτρων. Κατόπιν στα Καλάβρυτα που θα επισκεφτούμε το μνημείο και το μουσείο του ολοκαυτώματος, το ρολόι του Μητροπολιτικού Ναού στο κέντρο της πλατείας, το οποίο είναι σταματημένο την ώρα που έγινε η εκτέλεση των ανδρών της πόλης και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο ώστε να απολαύσουμε την εκπληκτική φυσική ομορφιά της και να δούμε τα τοπικά μαγαζιά της περιοχής.
Στη συνέχεια θα πάμε στο Καταφύγιο, που βρίσκεται σε μία εκπληκτική τοποθεσία για να φάμε. Είναι ένας μαγαζί με φοβερή θέα, υπέροχη ατμόσφαιρα και πολύ καλό φαγητό.
Μετά το φαγητό επιστροφή στην Αθήνα.
Το εισιτήριο είναι 15 € το άτομο. Δήλωση συμμετοχής στην Ευαγγελία Σταμάτη τηλ: 6976532635, που θα αναφέρετε και το σημείο επιβίβασης.
Καλή αντάμωση με όλους τους χωριανούς και φίλους.