Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρούζας προσκαλεί όλο τον κόσμο (Φίλους-Συγχωριανούς- Μέλη-Επισκέπτες-Παραθεριστές-Συνδημότες-Συντοπίτες κλπ κλπ) την Παρασκευή 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 καί ώρα 21.00 μμ. στην Βιβλιοπαρουσίαση του νέου βιβλίου του πρώην προέδρου του Συλλόγου μας , του ακούραστου και δημιουργικού ΛΑΚΗ ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΗ . Τίτλος του βιβλίου <<Πνευματικές Ανησυχίες και Τολμηρές Προσεγγίσεις>>.


Η παρουσίαση θα γίνει στον προαύλειο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Καλαβρούζας (στο Αλμπάνι). Την παρουσίαση θα κάνουν: Ο Φιλόλογος ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και ο Συγγραφέας ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ. Συντονιστής ο Καλαβρουζιώτης Κ. Αθανάσιος.
Θα προηγηθεί Εσπερινός στον Ιερό Ναό ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ .Καθ όλη την διάρκεια της βραδυάς το Λαογραφικό Μουσείο θα παραμείνει ανοικτό για όσους επιλέξουν να τιμήσουν τον ΛΑΚΗ και τον Σύλλογο.
Σας περιμένουμε όλους .
Επίσης το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία το πρωί στον Ιερό Ναό του Κοσμά Αιτωλού (Εορτάζει) και το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο πλέον Πανηγύρι με ζωντανή ορχήστρα και φαγητό - χορό. Όλοι οφείλουμε και τα δύο βράδυα να στηρίξουμε το χωριό μας.