Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι,

ο Σύλλογος Κυδωνιωτών Ναυπακτίας “Η Γούστιανη” σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15η Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 20:00 στο κτήμα Απολλώνια (Αμπελώνος 100, Παιανία). Η τιμή της πρόσκλησης είναι 20€ και περιλαμβάνει απεριόριστη κατανάλωση φαγητού (μπουφέ), κρασιού, μπίρας και αναψυκτικών. Παράλληλα θα γίνει και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ο χορός θα πλαισιώνεται από μουσική με ντι-τζέι. Επιπλέον, θα παρευρίσκεται στο χώρο και υπεύθυνος ανιματέρ για την απασχόληση των παιδιών.


Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς να παρευρεθείτε όλοι, συγχωριανοί και φίλοι του χωριού μας, και να διασκεδάσουμε με πολύ χορό και κέφι.
Για λόγους οργάνωσης, θα σας παρακαλούσαμε να ενημερώσετε για την παρουσία σας μέχρι τις 10/2 στην Γραμματέα Γάτου Κωνσταντίνα (κιν. 6984901989)

Με εκτίμηση
το Δ.Σ.

Για περαιτέρω πληροφορίες για την αίθουσα, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.ktima-apollonia.gr/.
Το κτήμα Απολλώνια θα το βρείτε με κατεύθυνση προς το Αεροδρόμιο στην Έξοδο 18 της Αττικής Οδού. Στρίβετε δεξιά στο φανάρι. Στα 50μ. υπάρχουν ταμπέλες και στρίβετε αριστερά, ακολουθώντας τες για να φτάσετε στο κτήμα.