Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση συνεργασίας του Κεντρικού Συμβουλίου της Ο.ΣΥ.Ν. και των Προέδρων των Δ.Σ. των Συλλόγων Μελών . Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση συζήτησαν διεξοδικά για πολλά θέματα που απασχολούν τους Ναυπάκτιους συμπατριώτες καθώς και για λειτουργικά ζητήματα της Ομοσπονδίας.

Σε ό,τι αφορά τα θέματα που μας απασχολούν και έχουν σχέση και με το Δήμο Ναυπακτίας αποφασίστηκε να ανατεθεί στο Κεντρικό Συμβούλιο η διοργάνωση συνάντησης συνεργασίας μεταξύ των Δ.Σ. των Συλλόγων και του Δημάρχου κ. Μπουλέ. Ήδη το Κ.Σ. επικοινώνησε με τον Δήμαρχο, ο οποίος συμφώνησε να υπάρξει μεταξύ μας επικοινωνία μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, για να οριστικοποιηθεί η παραπάνω συνάντηση μέσα στο β΄ 15θήμερο του Φλεβάρη 2012. Σχετικά θα υπάρξει νεότερη ειδοποίηση προς τα Δ.Σ. των Συλλόγων.
Αποφασίστηκε επίσης ομόφωνα να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση «Ναυπακτιακή Πίτα» και  το Κ.Σ. ήδη έκλεισε την αίθουσα του ξενοδοχείου «OSCAR» για την Κυριακή 12-2-2012 και ώρα 18.00΄. Είναι φανερό ότι η επιτυχία της εκδήλωσης «ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΗ ΠΙΤΑ» εξαρτάται απόλυτα από την ενεργοποίηση των Δ.Σ. των Συλλόγων πολύ περισσότερο τώρα που δεν υπάρχει η εφημερίδα της Ομοσπονδίας για την αποστολή σχετικών ανακοινώσεων προς τους συμπατριώτες. Για το λόγο αυτό πέρα από τις σχετικές προσκλήσεις που θα σταλούν εμπρόθεσμα ενημερώνονται τα Δ.Σ. των Συλλόγων με το παρόν ενημερωτικό δελτίο ώστε να είναι δυνατή η ουσιαστική ενεργοποίησή τους από τώρα.
Σας ευχόμαστε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ.


Το Κεντρικό Συμβούλιο