ns_1
Στα πλαίσια της προετοιμασίας του Β΄ ΠΑΝΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ που θα πραγματοποιήσει η Ο.ΣΥ.Ν. στις 1-2 Μαρτίου 2019 στην Ναύπακτο, αντιπροσωπία αποτελούμενη από μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου και της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου με επικεφαλής την Πρόεδρο του Κ.Σ. κ. Δήμητρα Δημαδάμα πραγματοποίησε σήμερα σειρά συναντήσεων συνεργασίας τόσο στην Ναύπακτο όσο και στην Πάτρα.
Στην Πάτρα η αντιπροσωπία συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα. Στη Ναύπακτο έγινε κοινή συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Λουκόπουλο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θ. Κοτρωνιά και τους αρχηγούς δημοτικών παρατάξεων κ. Ι. Μπουλέ και Γ. Γούλα. Δεν μπόρεσε να συμμετάσχει ο κ. Αθ. Παπαθανάσης λόγω πραγματικής αδυναμίας, εξέφρασε όμως τηλεφωνικά την σύμφωνη θέση του καθώς και τις ευχές του για επιτυχία της προσπάθειας.
Στη συνέχεια η αντιπροσωπία συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών , Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας κ. Ταξιάρχη Σούζα και στη συνέχεια με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου κ. Μένιο Χάρο.
Το Κεντρικό Συμβούλιο της Ο.ΣΥ.Ν. εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους τους παραπάνω που συμμετείχαν με μεγάλη προθυμία και ευχαρίστηση σ΄αυτές τις συναντήσεις συνεργασίας εκτιμώντας ότι ήδη άρχισαν να δημιουργούνται οι ουσιαστικές προϋποθέσεις για ένα επιτυχημένο ΠΑΝΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.

Το Κεντρικό Συμβούλιο της Ο.ΣΥ.Ν.

Δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό από τις συναντήσεις συνεργασίας:
ns_2 ns_3 ns_4 ns_5 ns_8