ΘΕΜΑ: «Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ναυπακτίας»

Καλείστε την Παρασκευή 29-1-2021 και ώρα 18:05 στην πραγματοποίηση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας με τηλεδιάσκεψη, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των υπ’αριθμ.163/29-5-2020 & 426/13-11-2020 εγκυκλίων ΥΠ.ΕΣ., τις διατάξεις του άρθρου 184 παρ.1,3 του Ν.4635/2019 και του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αλλαγή στον ορισμό της επιτροπής για την παραλαβή του φυσικού εδάφους του έργου «Αστική Ανάπλαση εντός ιστορικού Κέντρου Πόλεως Ναυπάκτου». (εισηγητής κ. Χοχτούλας)
2. Ορισμός τριμελούς επιτροπής για την παραλαβή φυσικού εδάφους του έργου : «Ανάπλαση της κεντρικής πλατείας της Τ.Κ. Πλατάνου». (εισηγητής κ. Χοχτούλας)
3. Ορισμός τριμελούς επιτροπής για την παραλαβή φυσικού εδάφους του έργου: «Ανάπλαση τμήματος του οικισμού για την τουριστική προβολή της Τ.Κ. Ανθόφυτου». (εισηγητής κ. Χοχτούλας)
4. Αλλαγή στον ορισμό της επιτροπής για την παραλαβή του φυσικού εδάφους του έργου «Βελτίωση, εκσυγχρονισμός και κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Ναυπακτίας ». (εισηγητής κ. Χοχτούλας)
5. Ορισμός των εκπροσώπων και του γραμματέα για την σύσταση της επιτροπής παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης «Συντήρηση – βελτίωση μονοπατιού από θέση «Ραχούλα» έως το γεφύρι «Κότσαλου» της Δορβιτσάς στην Τοπική Κοινότητα Δορβιτσάς Δημοτικής Ενότητας Πυλλήνης Δήμου Ναυπακτίας». (εισηγητής κ. Χοχτούλας)
6. Απευθείας αγορά ακινήτου-γεωτεμαχίου στην Κοινότητα Βομβοκούς για την εξυπηρέτηση του υφιστάμενου κοιμητηρίου» (εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)
7. Ορισμός Επιτροπής Διενέργειας των Δημοπρασιών μίσθωσης, εκμίσθωσης και εκποίησης ακινήτων του άρθρου 1 του ΠΔ 270/81 για το έτος 2021 (εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)
8. Ορισμός μελών Επιτροπής Εκτίμησης για μίσθωση ακινήτων από το Δήμο για το έτος 2021. (εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)
9. Ορισμός 2 Δημοτικών Συμβούλων οι οποίοι θα συμμετέχουν στην επιτροπή καθορισμού τιμήματος εκμισθώσεων με απευθείας ανάθεση από το Δήμο Ναυπακτίας έτους 2021. (εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)
10. Συγκρότηση επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών έτους 2021. (εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)
11. Εξουσιοδότηση από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ναυπακτίας προς τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Αμπελακιώτισσας κο Δούρο Ιωάννη του Πολυκάρπου για το έτος 2021 (εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)
12. Διακοπή ετήσιας πληρωμής τελών κοιμητηρίου τιμής ένεκεν». (εισηγητής κ. Κοτρωνιάς)
13. Ορισμός ενός (1) τακτικού και ενός (1) αναπληρωματικού μέλους για την επιτροπή θεμάτων θαλασσίων μέσων αναψυχής για το έτος 2021. (εισηγητής κ. Κοτρωνιάς)
14. Ορισμός ενός (1) τακτικού και ενός (1) αναπληρωματικού μέλους για την γνωμοδοτική επιτροπή για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων και λοιπών συναφών για το έτος 2021. (εισηγητής κ. Κοτρωνιάς)
15. Τοποθέτηση δύο φωτιστικών στην Ναύπακτο. (εισηγητής κ. Κοτρωνιάς)
16. Μετατόπιση στύλου ΔΕΗ στην κοινότητα Ναυπάκτου (εισηγητής κ. Κοτρωνιάς)
17. Μετατόπιση στύλου ΔΕΗ στην κοινότητα Σκάλας (εισηγητής κ. Κοτρωνιάς)
18. Τοποθέτηση βοηθητικής επαφής Δημοτικού Φωτισμού στην Κοινότητα Ριγανίου (εισηγητής κ. Κοτρωνιάς)
19. Απαλλαγή και μείωση καταβολής τροφείων από τους Δημοτικούς Παιδικούς- Βρεφονηπιακούς Σταθμούς». (εισηγητής κ. Τσουκαλάς)
20. Διαγραφή παιδιού από τους Δημοτικούς Παιδικούς- Βρεφονηπιακούς Σταθμούς (εισηγητής κ. Τσουκαλάς)

Ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου

Γεώργιος Σιμάκης