ΘΕΜΑ: «Κατεπείγουσα σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ναυπακτίας»

Καλείστε την Παρασκευή 4-12-2020 στην πραγματοποίηση κατεπείγουσας δια περιφοράς συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (μέσω τηλέφωνου) με ώρα έναρξης 13:30 και ώρα λήξης 14:00. Ο τρόπος αποστολής της ψήφου θα γίνει ηλεκτρονικά και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., σύμφωνα με την υπ’αρ.163/29-5-2020 εγκυκλίου ΥΠ.ΕΣ. και του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 σε αντικατάσταση του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Επιχορήγηση Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης για την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού που απαιτείται για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης συνέπεια της πανδημίας του κορονωιού και τη διάθεσή τους σε μαθητές που αδυνατούν να τα προμηθευτούν (εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)
2. Αναμορφώσεις προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 (εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)

Η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα για το 1ο θέμα γιατί πρέπει να γίνει άμεσα η επιχορήγηση των σχολικών επιτροπών για την προμήθεια του απαραίτητου ηλεκτρονικού εξοπλισμού και για το 2ο θέμα γιατί αφορά την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του δήμου.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου

Γεώργιος Σιμάκης