Home Nεα Νέα Συλλόγων

Νέα Συλλόγων

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Χομοριτών

E-mail Εκτύπωση PDF
sfragida_syllogouΣύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου, το νέο Δ.Σ. συνήλθε σε πρώτη συνεδρίαση στην Αθήνα, στις 3 Φεβρουαρίου 2011, με θέμα "Συγκρότηση σε σώμα - Εκλογή Διοίκησης". Ομόφωνα εξελέγη η νέα διοίκηση, η σύνθεση της οποίας έχει ως εξής:

Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2011 12:01 ) Περισσοτερα...
 

Σύλλογος Απανταχού Χομοριτών - Γενική συνέλευση

E-mail Εκτύπωση PDF
pitta_chomori3Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου Απανταχού Χομοριτών.

Σε ταβέρνα στο Κορωπί, συγκεντρώθηκαν οι Χομορίτες για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τον απολογισμό του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και την εκλογή του νέου.

Τελευταία Ενημέρωση ( Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011 10:56 ) Περισσοτερα...
 

Ενημερωτικό δελτίο του Συλλόγου των Απανταχού Δενδροχωριτών

E-mail Εκτύπωση PDF

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Δ.Σ. : Στις 13 Δεκεμβρίου 2010, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου συμμετείχε σε συνάντηση συνεργασίας των πατριδοτοπικών συλλόγων του Δήμου Ναυπακτίας και του πρόσφατα εκλεγμένου Δημάρχου Ναυπακτίας κ. Γιάννη Μπουλέ . Η συνάντηση οργανώθηκε από την Ομοσπονδία Συλλόγων Ναυπακτίας (Ο.ΣΥ.Ν.) ύστερα από πρόταση του νεοεκλεγμένου Δημάρχου. Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ναυπακτίας (Οδικό δίκτυο, δασοπροστασία, τουριστική ανάπτυξη - υποδομές, ανάπτυξη περιοχής ευηνολίμνης, θέματα δημόσιας υγείας, οικιστικό, πολιτιστική κληρονομιά, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας).

Τελευταία Ενημέρωση ( Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010 11:32 ) Περισσοτερα...
 

Ευχετήρια επιστολή του Συλλόγου των Απανταχού της Ελλάδος Ελατοβρυσιτών

E-mail Εκτύπωση PDF
xmasΦίλες και φίλοι του Συλλόγου μας, αγαπητοί συμπατριώτες,
το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Απανταχού της Ελλάδος Ελατοβρυσιτών Ναυπακτίας εύχεται σε σας και στις οικογένειές σας
Καλά Χριστούγεννα και Καλή Νέα Χρονιά
Το 2010 το Δ.Σ. αποφάσισε να μην στέλνει πλέον τη συνηθισμένη επιστολή στην αρχή του καλοκαιριού αλλά να επικοινωνούμε στο τέλος της χρονιάς. Στείλαμε όμως μέσα στον Αύγουστο την επιστολή-έκκληση για τη διάσωση του Σχολείου του χωριού. Συμπληρωματικά σας ενημερώνουμε ότι έγιναν τα συμβόλαια τριαντάχρονης συμβολικής μίσθωσης του Σχολείου στον Δήμο Αποδοτίας και ολοκληρώθηκε η μελέτη για την αποκατάσταση και μετατροπή του σε αίθουσα εκδηλώσεων «Οπλαρχηγού Γιάννη Φαρμάκη» του Δήμου Ναυπακτίας πλέον. Τα χρήματα που χρειάζονται για τα άμεσα μέτρα στήριξης του κτηρίου προϋπολογίζονται σε 5000 ευρώ περίπου. Ευελπιστούμε ότι η πολύ μικρή ανταπόκριση στο πρώτο κάλεσμα ήταν αποτέλεσμα της χρονικής στιγμής αποστολής της επιστολής μέσα στις διακοπές του Αυγούστου. Σας πληροφορούμε ότι η προσπάθεια συνεχίζεται και οποιαδήποτε προσφορά (οικονομική, υλικών ή και εργασίας ακόμη) είναι ευπρόσδεκτη.
Τελευταία Ενημέρωση ( Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010 11:45 ) Περισσοτερα...
 

Κάλαντα από τον Ιππικό Σύλλογο Ναυπακτίας και Δωρίδας

E-mail Εκτύπωση PDF

dsc_0555Την Παρασκευή 31/12/2010 και ώρα 11: 00 θα πραγματοποιηθεί μικρή ιππική παρέλαση στο κέντρο της πόλης της Ναυπάκτου. Στην παρέλαση θα συμμετέχει άμαξα με μικρά παιδιά που θα λένε τα κάλαντα, μερικοί ιππείς έφιπποι θα συνοδεύουν την άμαξα και πεζά μέλη του ιππικού θα μοιράζουν σοκολατάκια στα μικρά παιδιά που θα συναντούν στους δρόμους. Η παρέλαση θα ξεκινήσει από το Κεφαλόβρυσο και θα φτάσει μέχρι την Ψανή από τον κεντρικό δρόμο.
www.nafpaktiahorses.gr

Τελευταία Ενημέρωση ( Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 12:42 )
 
Σελίδα 14 από 19

Σήμερα

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους