enam.2Καλούνται τα Μέλη της Εταιρείας σε Γενική Συνέλευση στις 23 Μαΐου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 10.00΄ π.μ. στη Ναύπακτο, στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Νότη Μπότσαρη 45), με θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, όπως παρακάτω:
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
Α΄ ΕΝΟΤΗΤΑ

- Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
- Ανάγνωση έκθεσης απερχόμενου Δ.Σ.
- Ανάγνωση έκθεσης απερχόμενης Ε.Ε.
- Απαλλαγή των οργάνων της Εταιρείας από κάθε ευθύνη
-Προτάσεις - Ανακοινώσεις
-Αρχαιρεσίες (εκλογή Δ.Σ. και Ε.Ε.)
Β΄ ΕΝΟΤΗΤΑ
- Συγκρότηση Δ.Σ. σε σώμα
- Συγκρότηση Ε.Ε. σε σώμα.
Το Γραφείο της Εταιρείας θα είναι ανοιχτό τις ημέρες 18 και 19 Μαΐου 2015 και ώρες 18.30΄-20.30΄ για ανανεώσεις συνδρομών και υποβολή υποψηφιοτήτων, και την παραλαβή του ΙΖ΄ τόμου των Ναυπακτιακών, ο οποίος ελπίζουμε να έχει έως τότε τυπωθεί.
Σημειώνουμε ότι το κάθε παλαιό μέλος για να ψηφίσει ή να υποβάλει υποψηφιότητα πρέπει να έχει εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις του προς την Εταιρεία από τότε που είναι μέλος -π.χ. από το 2012- έως σήμερα, δηλ. για κάθε έτος από τότε που εγγράφηκε και όχι μόνον για το έτος -το 2015- κατά το οποίο γίνονται οι εκλογές.
Είναι κατανοητό από όλους, πιστεύουμε, ότι σήμερα οι διάφορες Επιστημονικές -Πολιτιστικές Εταιρείες θα επιβιώσουν μόνον με τις συνδρομές των μελών τους και την ενίσχυση των φίλων-συνδρομητών τους, αφού όλες οι άλλες περιπτώσεις οικονομικής ενισχύσεως και χορηγιών έχουν εκλείψει.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                   Ο Γεν. Γραμματέας
Απόστολος Β. Ζορμπάς                     Νικόλαος Μ. Τριψιάνος
Διδάκτωρ Νεοελ. Φιλολογίας                 Μ.Δ.Ε. Φιλοσοφίας